Drejtoria e Tatimeve nis aksionin per sezonin veror!

Written by on 06/05/2018

Drejtoria e Tatimeve nis aksionin per sezonin veror!

Ashtu si çdo vit, Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve ne kete fillim sezoni ka paralajmeruar se do te filloje kontrollet ne zonat turistike.Sipas nje njoftimi zyrtar, Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, zhvilloi ne date 4 maj, mbledhjen e 15-te te Komitetit te Permbushjes per miratimin e planit te sezonit turistik per vitin 2018, analizen e pasqyrave financiare te vitit 2017, si dhe masat qe do merren per kontrollin e tatimpaguesve.Plani i masave per kete sezon turistik do te kete disa objektiva kryesore, nder te cilet:  ndergjegjesimin e subjekteve qe operojne ne kete sektor ne lidhje me detyrimet tatimore,Ofrimin e asistences se duhur per çdo kerkese te tyre; ndergjegjesimin e publikut per te terhequr ne çdo kohe kuponin tatimor, uljen e evazionit fiskal, rritjen e te ardhurave, si krijimin e vendeve te reja te punes.Ky plan do te shtrihet ne te gjitha zonat e rendesishme qe ofrojne sherbime turistike ne vend, deri ne muajin shtator.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist