Projektet e reja ne Durres!

Written by on 06/05/2018

Projektet e reja ne Durres!

Ministri i Infrastruktures dhe Energjise ka deklaruar se fundmi se hume shpejt do te filloje thellimi i Portit te Durresit. Me kete investim ne kete port do te mund te vijne anije edhe me te medha per te patur me shume perpunim e me shume pune, me shume te ardhura per qytetaret e Durresit. Nderkohe ministri tha se do te nise edhe projekti i lidhjes se Tiranes dhe Durresit me hekurudhe moderne. Hekurudha do jete ne gjendje funksionale per 2 vjet nderkohe qe do te sjelle edhe rritje te interesit te qytetareve per udhetimet me tren.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist