DiscoverEU, 18 vjecaret do te udhetojne falas ne Bashkimin Europian!

Written by on 12/06/2018

Quhet nisma Discover EU dhe eshte nisma qe autoritetet e Bashkimit Europian kane marre se fundmi per te rinjte e vendeve te unionit. Te gjithe te rinjte 18 vjecar te unionit do te mund te aplikojne per tu bere pjese e nismes qe synon te sjelle nderveprim kulturor mes te rinjeve ne vendet e Bashkimit Europian. Mbi 15 mije te rinje do te mund te udhetojne nga njeri vend ne tjetrin falas me tren nga 9 korriku deri ne 30 shtator te ketij viti. I gjithe udhetimi do te jete pa pagese dhe synon njohjen e te rinjeve me sa me shume vende te Bashkimit Europian.

 


Current track

Title

Artist

Background