Hyundai, marka me e kerkuar ne Indi!

Written by on 12/06/2018

Hyundai ka arritur një tjetër rekord shitjesh në Indi, plot 8 milionë makina në harkun kohor të 19 vite e 6 muaj. Koha rekord e për të arritur këtë moment historik bën që Hyundai të jetë marka më e kërkuar në Indi.Prej vitit 1988, kur filloi shitjet në vendin aziatik, Hyundai ka pasur gjithnjë e më shumë rritje të shitjeve.Hyundai pretendon se është eksportuesi më i madh në Indi dhe se eksporton në mbi 88 vende përreth Afrikës, Lindjes së Mesme, Amerikës Latine dhe Azisë.

 


Current track

Title

Artist

Background