Cmimi i qirasë në Tiranë, krahasimi me vendet e tjera!

Written by on 29/04/2019

 

 

Eurostat ka publikuar rezultatin e raportit mbi nivelin e cmimeve të qirasë,për të bërë një krahasim objektiv të kostos së jetesës. Nga ky raport rezulton se qiratë kanë pësuar rritje gjatë vitit 2018. Cmimi i qirave në 2018 ishte 1400 euro nga 1350 euro. Për të njëjtin vit, qiraja ishte më e ulët se në kryeqytetin serb dhe atë boshnjak. Si vend referencë merret Brukseli, dhe krahasuar me të , sipas Eurostat qiratë në Tiranë janë sa 51% e qirave në Bruksel. Kryeqyteti më i shtrenjtë i Bashkimit Europian është Londra, ndërsa rekordin për cmimet më të larta të qirave e mban Tokio.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist