Trendi i ri, udhëtim më gjyshërit!

Written by on 29/04/2019

 

 

 

Vitet e fundit po bëhet i dukshëm një trend i ri i udhëtimeve, ai i brezave. Fëmijët, prindërit dhe gjyshërit cdo ditë e më shumë po planifikojnë pushimet bashkë. Zëdhënësi i Virgin Holidays , ka deklaruar se udhëtimet mes brezave janë në rritje, dhe se përfitimi kryesor është se ata kanë mundësi të kalojnë kohë bashkë. Sipas studimit, prindërit i planifikojnë pushimet me gjyshërit për të ndarë shpenzimet, për të kaluar kohë së bashku,si dhe  për t’i ndihmuar me fëmijët. Sfida më e madhe e këtyre udhëtimeve është të gjendet mënyra për të garantuar një argëtim për fëmijët, prindërit dhe gjyshërit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist