Cmimet Pulitzer 2018, ja fituesit!

Written by on 17/04/2018

Cmimet Pulitzer 2018, ja fituesit!

 

“The New York Times” dhe ‘New Yorker’ fituan çmimin ‘Pulitzer’ per raportimin e skandaleve seksuale te Harvey Weinstein. Raportet ulen poshte manjatin e filmit Harvey Weinstein, i akuzuar per sjellje te keqe dhe ngacmime seksuale. Cmimi me prestigjoz i gazetarise shkoi per keto gazeta edhe per hetimet qe nxiten levizjen ‘MeToo’, per kundershtim te ngacmimeve seksuale ne shume industri. Bordi i Pulitzer Prize gjithashtu dha çmime ne kategori te tjera letrare dhe artistike. The Times dhe The Washington Post ndane çmimin per mbulimin e nderhyrjeve te Rusise ne zgjedhjet e 2016. Çmimet Pulitzers jane krijuar qe ne vitin 1917.Me shume se 2.400 hyrje jane paraqitur per çmime ne kategori duke filluar nga sherbimi publik dhe gazetaria, karikature dhe fotografi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist