Cila eshte makina me e mire e vitit?

Written by on 17/04/2018

Cila eshte makina me e mire e vitit?

Si asnjehere me pare nje fuoristrade e prodhuar nga Volvo eshte cilesuar si makina me e mire e vitit 2018. Kjo eshte arritur fale suksesit te modelit XC40.Modeli i pare i bazuar ne arkitekturen e re kompakte modulare CMA, e pajisur me sistemet me te avancuara te sigurise dhe mbrojtjes se pasagjereve, me pajisje per te lehtesuar udhetimin dhe me nje dizajn te brendshem te mire-ideuar, veçanerisht funksional ne shfrytezimin e hapesirave.Nje deshmi e interesit te madh per kete model jane edhe te dhenat e para per porosite, qe vijne nga e gjithe Europa dhe SHBA, qe i kane kaluar 20 mije kerkesat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist