Cilet jane investitoret me te medhenje ne Shqiperi…!

Written by on 02/04/2018

Cilet jane investitoret me te medhenje ne Shqiperi…!

 

Ndonese prej disa vitesh eshte ne krize, shteti grek vijon te jete investitori historik me i madh ne Shqiperi. Sipas statistikave te Bankes se Shqiperise per stokun e Investimeve te Huaja Direkte, ne vend te pare eshte Greqia, me kompanite e se ciles kane investuar ne Shqiperi, kryesisht ne telekomunikacione dhe banka. Ne vend te dyte renditet Zvicra ndjekur nga Kandaja, Hollanda dhe Italia , te cilat pervec sektoreve energjitike dhe transport po shprehin interes se fundmi edhe per turizmin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist