“Burger King”, krijon vaktin e “trishtuar”!

Written by on 02/05/2019

 

Kompania e ushqimeve të shpejta “Burger King”, ka çuditur adhuruesit e ushqimit me “vaktin e trishtuar”. Ajo ka nisur fushatën e ushqimeve të “vërteta”. Larmia e krijimeve përfshin disa opsione si “vakti i trishtuar”, vakti i kripur”, “vakti blu”, të shoqëruara me patate dhe pije. Fushata është krijuar për të përkujtuar muajin maj për ndërgjegjësimin e  shëndetit mendor. Sipas “Burger King” , fushata është për të inkurajuar njerëzit të ndihen të vërtetë, të lumtur dhe perfektë në mënyrën e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist