“FlyArystan”, fluturon për herë të parë në Kazakistan!

Written by on 02/05/2019

 

 

 

“FlyArystan”, një e degë e kompanisë ajrore “AirAstana”, ka nisur fluturimin për herë të parë. Linja ajrore me kosto të ulët , ka filluar me gjashtë rrugë të brendshme me kohëzgjatje deri në tre orë në Taraz dhe Astana. Sipas kreut të “FlyArystian”  kompania synon udhëtimet në destinacione demografike të ndryshme . Në tremujorin e dytë , linja ajore pritet të operojë në së paku 12 rrugë ajrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist