Kompania ajrore sjell risinë e “fluturimit në këmbë”!

Written by on 02/05/2019

 

 

Kompania ajrore “Avion Interiors”, ka nxjerrë në treg variantin e ri të fluturimit bazuar në konceptin e “vendeve në këmbë”. Udhëtarët gjatë udhëtimit do të mbahen nga një shalë e vogël mbështetëse e ngjashme me atë të biçikletës, por më e madhe dhe më komode. Krijuesi i kësaj tendence , ka për qëllim të ndihmojë kompanitë ajrore të mbartin 20% më shumë pasagjerë në bord. E gjitha kjo mund të përkthehet në fitime më të mëdha për linjat ajrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist