Brenda vitit 2050 gjysma e popullsise ne bote do te kete nevoje per syze!

Written by on 26/04/2018

Brenda vitit 2050 gjysma e popullsise ne bote do te kete nevoje per syze!

Miopia po rritet ne mbare boten dhe vleresimet aktuale sugjerojne se gjysma e popullsise se botes do te kene nevoje per syze deri ne vitin 2050.Nje studim parashikon se 4.8 miliarde njerez ose 49.8 per qind e popullsise se botes do te kene nevoje per syze deri ne vitin 2050. Ekspertet thone se nje kombinim i nje kohe te gjate te leximit te librave se bashku me rritjen e numrit te oreve qe kalojne personat perpara lojerave kompjuterike, si dhe ulja e periudhes kohore qe njerezit shpenzojne ne ajer te paster e natyre shkakton nje numer tejet te larte te personave qe do te kene nevoje per syze.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist