Boeing plan rinovimi për “737 MAX”

Written by on 25/04/2019

 

 

Kompania Boeing do të shpenzojë një miliard dollarë për rinovimin e avionëve, tip 737 MAX, ku pajisja që mban motorin në gjendje pune ”u akuzua” si shkaku i dy tragjedive ajrore me një bilanc tragjik ne jete njerezish. Kjo shumë mbulon një rritje të parashikuar të kostove të prodhimit të 737 MAX. Boeing nuk merr në konsideratë as ndonjë kompensim për kompanitë ajrore, të cilat u detyruan të anulonin fluturimet e programuar për 737 MAX dhe as dëmet e mundshme që Boeing duhet t’u paguajë familjeve të viktimave. Kjo shumë u zbulua në një dokument të lëshuar online në kuadër të publikimit të rezultateve të tremujorit të pare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist