Njohja e Patentave Shqiperi-Kossovë, tashmë në  Fletoren Zyrtare

Written by on 25/04/2019

 

 

Miratimi i marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kosovës për njohjen e ndërsjellë të patentave në Kosovë dhe Shqipëri është publikuar në Fletoren Zyrtare. Shtetasit shqiptarë do të mund të përdorin patentën përkatëse gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë dhe anasjelltas. Po ashtu, do të njihet konvertimi i patentave, pa kaluar nga procedura e testimit teorik dhe praktik. Dokumentacioni i vetëm që do të nevojitet është certifikata mjekësore që dëshmon aftësitë psikofizike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist