BE sanksione ndaj Facebook, nuk permbush detyrimet ndaj konsumatoreve

Written by on 20/09/2018

 

Rrjeti social me popullor, Facebook, mund te perballet me sanksione pasi ende nuk eshte ne perputhje me rregullat e konsumatoreve te BE, ndersa AirBNB ka bere ndryshimet e nevojshme nisur nga kerkesat e perdoruesve. Platformat online jane ne presionin e Europes per shkak te dominimit te tyre dhe praktikave anti-konkurruese te biznesit, te cilat kane rezultuar me gjoba te renda ndaj disa kompanive. Privatesia dhe shqetesimet e konsumatoreve po ashtu e kane renduar situaten.Shtate muaj pasi komisionerja e drejtesise se Europes, Vera Jourova, tha se Facebook dhe platformat e tjera duhet te pershtasin kushtet e perdorimit ne perputhje me ligjet e BE-se per konsumatorin, sipas burimeve te BE-se, ende gjiganti i medias sociale nuk i ka trajtuar te gjitha shqetesimet e konsumatoreve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist