Amazon tashme edhe ne Turqi

Written by on 20/09/2018

 

Amazon filloi kete jave aktivitetin e shitjeve edhe ne Turqi, duke ofruar produkte ne 15 kategori per klientet anembane vendit. Shperndaresi me i madh i tregtise elektronike do te shese libra, pajisje elektronike, orendi te ndryshme dhe mallra per femije, duke perfshire keshtu gamen e mbi 1.000 bizneseve turke. Amazon tha se sherbimi i ri do te nivelonte fushen e lojes mes bizneseve te medha dhe te vogla si dhe do te fuqizonte kompanite vendase te çdo madhesie per te rritur biznesin e shitjeve online ne internet ne Turqi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist