“Arbëria” në kinematë italiane, stërnipi i Skënderbeut dhe shqiptarët e tjerë në kast!

Written by on 19/03/2019

Historia e një vajze shqiptare në konflikt me të shkuarën do te shfaqet se shpejti në te gjitha kinemanë italiane. Filmi “Arbëria” nga regjizorja e njohur Francesca Olivieri, ka në qendër traditat dhe kulturen e komunitetit arbëresh dhe pritet të shfaqet me 26 Mars të këtij viti. Regjizorja e filmit shprehet se Arbëria është historia e Aidës, një gruaje kurajoze që i përket një minorance etnike shqiptare, pjesërisht e frymëzuar nga histori të disa familjarëve të mi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist