Nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës, letërsia shqipe prezantohet në Panairin e Librit ne Lajpcig qe do te zhvillohet ne datat 21- 24 Mars.

Written by on 19/03/2019

Nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës, letërsia shqipe prezantohet në Panairin e Librit ne Lajpcig qe do te zhvillohet ne datat 21- 24 Mars. Stenda e Shqipërisë është ideuar si një vend promovimi dhe bashkëbisedimi mbi krijimtarinë shqiptare bashkëkohore të fokusuar në trajtimin e temës së kujtesës, përshtatjen me ndryshimet rrënjësore historike, emigrimin, bashkëjetesën dhe integrimin. Ajo që ministria e quan prurja më e mirë e letrave shqipe në vitet e fundit, përfaqësohet nga shkrimtarët bashkëkohorë të vlerësuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare në tre vitet e fundit, si: Bashkim Shehu, Rudi Erebara, Idlir Azizaj , Agron Tufa. Romeo Çollaku e të tjerë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist