Aplikacionet me te perdorura ne bote!

Written by on 11/06/2018

Nje treg qe vlen ne total 58,6 miliarde dollare. Ne vitin 2017, aplikacionet per smartphone kane shtyre miliona perdorues te paguajne edhe ndonje euro per te perfituar nga sherbimet qe lidhen me funksionet baze.E megjithate, aplikacionet me te perdorura ne bote mbeten ato pa pagese. WhatsApp, Facebook Messenger, Facebook dhe Instagram, ne pronesi te Mark Zuckerberg, mbeten kater aplikacionet me te perdorura ne nivel boteror, sipas te dhenave te publikuara nga shoqeria Sensor Tower.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist