Amazon zgjeron prezencen ne Rumani!

Written by on 02/05/2018

 

Udheheqesi amerikan i tregtise online Amazon do te hape nje qender zhvillimi ne Bukuresht me 9 maj, ne kampusin Globalworth, qe ndodhet ne pjesen veriore te kryeqytetit rumun. Amazon gjithashtu ka filluar nje fushate rekrutimi per qendren e re. Synon te gjeje 20 punonjes te rinj per te filluar ne rolet, nga inxhinieret e softuereve ne perkthyes, por qellimi afatgjate eshte punesimi i mbi 1,000 personave.Ekipi i Bukureshtit do te punoje ne zhvillimin e sistemeve operative, virtualizimin, teknologjine e re dhe teknologjite e rrjetit mbrapa Amazon Web Services, elemente kyçe te bazes teknike te Amazon.Kompania ka investuar tashme mbi 40 milione euro ne Rumani dhe ka rekrutuar 600 punonjes, kryesisht per zyren ne Iasi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist