Britania ne “lufte” me Uber, nje tjeter qytet ndalon sherbimin!

Written by on 02/05/2018

 

Pas Londres, edhe Brighton ka refuzuar te rinovoje licencen e Uber. Sipas keshillit, kjo ka ardhur pasi ky sherbim nuk ishte i pershtatshem dhe i duhur per te mbajtur nje licence, duke sjelle ne vemendje shqetesimet mbi shkeljen e te dhenave dhe perdorimin e shofereve jashte zones. Brighton eshte qyteti i trete ne Britanine e Madhe qe ndaloi licencimin e Uber per te operuar pas Londres ne shtator dhe York ne dhjetor te vitit te kaluar. Sheffild gjithashtu ndaloi firmen te operonte ne dhjetor, por me pas vendosi t’i jape kompanise nje licence 5-vjeçare ne mars.


Current track

Title

Artist

Background