A do te falimentoje Facebook?

Written by on 20/03/2018

A do te falimentoje Facebook?

Skandali i rrjedhjes se informacionit te perdoruesve te Facebook nga kompania Cambridge Antalytica gjater zgjedhjeve presidenciale amerikane qe favorizuan fitoren e Trump po i kushton shtrenjte rrjetit social. Gjiganti i rrjeteve sociale, i themeluar nga Mark Zuckerberg, ka pesuar humbje te medha ne burse me nje renie prej gati 7%, qe fshiu miliarda dollare nga vlera e kompanise dhe problemi nuk mbetet ketu: Facebook-u sipas CNN, po perballet sot me nje krize ekzistenciale.Do te duhen perpjekje herkuliane qe pas aferes se Cambridge Analytica-s, kompania e Silicon Valley-t, te arrije te riktheje te plote besimin publik lidhur me privatesine dhe mbrojtjen e te dhenave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist