Mbreteria e Bashkuar del perfundimisht nga BE ne 2020!

Written by on 20/03/2018

Mbreteria e Bashkuar del perfundimisht nga BE ne 2020!

Mbreteria e Bashkuar do te qendroje ne Bashkimin Europian deri ne fund te vitit 2020, megjithate do te kete fuqi te kufizuara.Negociatori i Bashkimit Europian per Brexit, pas takimin me homologun britanik, tha se te dyja palet kane rene dakord per nje periudhe tranzicioni qe do te zgjase 21 muaj, duke e cilesuar kete lajmerim si nje hap vendimtar.Periudha e tranzicionit do te zgjase nga muaji Mars 2019 deri ne fund te 2020-es dhe pritet te lehtesoje bisedat per marredhenien e ardhshme qe do te kene vendet.Gjate kesaj periudhe, te gjithe ligjet europiane do te vazhdojne te aplikohen ne Britani, por Londra nuk do te kete fuqi ne vendimmarrje qe perfshin te ardhmen e Bashkimit Europian.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist