sezoni

  Sezoni turistik i ketij viti ka qene i suksesshem per qytetin e gurte jugor Gjirokaster. Gjate vitit 2018 numri i vizitoreve eshte rritur ne menyre te ndjeshme me 50,481 turiste vendas dhe te huaj, kundrejt vitit te kaluar duke e kthyer tashme kete qytet ne nje nga destinacionet me te preferuara ne jug te vendit. […]

  Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, ne raportin e gushtit mbi sezonin turistik thekson se politikat per nxitjen e turizmit ne vend po japin rezultatet e para. Sipas ministres turizmi i shtuar kete vit ka patur nje impakt te drejtperdrejte ne hapjen e bizneseve te reja. Numri i bizneseve te reja ne qarqet […]

  Mali i Zi  raporton rritje te shifra te turisteve gjate ketij viti. Sipas informacioneve nga autoritetet e turizmit ne vendin fqinj numri i turisteve qe kane zgjedhur kete destinacion per te pushuar nga janari deri ne korrik 2018 eshte rritur me me shume se 15% ne krahasim me periudhen e njejte te nje viti […]

  Shkodra po mbyll nje sezon te suksesshem turistik. Ne nje lidhje te drejtperdrejte me radio Travel nga Shkodra gazetari Ergys Kavaja theksoi se keto dite edhe per shkak te largimit te emigranteve fluksi i vizitoreve ne destinacionet turistike te veriut po bie megjithate ka ende grupe turistike qe enden ne Shkoder. Per Velipojen gazetari […]

  Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi i eshte bashkuar te rinjve te “Smile Albania” ne piken kufitare te Morines per te mirepritur se bashku me ta pushuesit qe kalojne ne kete pike. Ne takimin me policet kosovare, ministri Klosi u informua per rritjen e numrit te pushuesve gjate ketij muaji dhe pritshmerite me […]

  Policia Rrugore ka marre masa shtese per sezonin turistik dhe kryesisht pelegrinazhin e kesaj jave ne malin e Tomorrit.Policia Rrugore ben analize paraprake dhe jep keshilla per drejtimin e mjeteve ne sezonin e veres dhe parandalimin e aksidenteve.Sherbimi i Policise Rrugore kerkon bashkepunimin e drejtuesve te mjeteve per javen ne vijim, veçanerisht trafikun e […]

ISHSH vijon inspektimet per nje sezon me te sigurte   Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale nepermjet Inspektoratit Shteteror Shendetesor ka zhvilluar inspektime nga veriu ne jug per te garantuar nje sezon turistik te sigurt. Masat shtese te inspektimit te zhvilluar ne te gjithe vendit kane ne fokus nje sezon turistik te sigurt. Statistikat flasin [...]

Current track

Title

Artist

Background