Gjirokastra me nje sezon te sukseshem turistik kete vit

Written by on 17/09/2018

 

Sezoni turistik i ketij viti ka qene i suksesshem per qytetin e gurte jugor Gjirokaster. Gjate vitit 2018 numri i vizitoreve eshte rritur ne menyre te ndjeshme me 50,481 turiste vendas dhe te huaj, kundrejt vitit te kaluar duke e kthyer tashme kete qytet ne nje nga destinacionet me te preferuara ne jug te vendit. Kultura e pasur, trashegimia, historia dhe natyra jane elementet me te forte qe kane terhequr turistet ne Gjirokaster.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist