Sezoni, rritje e bizneseve turistike ne qarqet bregdetare

Written by on 11/09/2018

 

Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, ne raportin e gushtit mbi sezonin turistik thekson se politikat per nxitjen e turizmit ne vend po japin rezultatet e para. Sipas ministres turizmi i shtuar kete vit ka patur nje impakt te drejtperdrejte ne hapjen e bizneseve te reja. Numri i bizneseve te reja ne qarqet bregdetare u rrit me 21%, ndersa rritja e xhiros ne qendra te rendesishme turistike si Durresi, Vlora, Shkodra dhe Lezha, shenoi +12%.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist