WTTC: Rritje me ritme pozitive te turizmit ne Shqiperi!

Written by on 17/04/2018

WTTC: Rritje me ritme pozitive te turizmit ne Shqiperi

Kontributi i turizmit ne PBB-ne e Shqiperise pritet qe te jete 26.3% per vitin 2018. Keshilli Boteror i Turizmit dhe Udhetimit ne raportin per vitin 2018 per ndikimin ne ekonomi, parashikon qe turizmi shqiptar do te rritet me ritme pozitive. Rritja kryesisht reflekton aktivitetin ekonomik te prodhuar nga industrite si hotelet, agjentet e udhetimit, linjat ajrore dhe sherbimet e tjera te transportit te udhetareve. Por ajo gjithashtu perfshin aktivitetet e restoranteve dhe industrite e kohes se lire te mbeshtetur drejtperdrejt nga turistet. Kontributi i drejtperdrejte i turizmit ne PBB pritet te rritet me 4.7% deri ne vitin 2028.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist