Vlore, vijojne punimet per rinovimin e qendres historike!

Written by on 17/04/2018

Vlore, vijojne punimet per rinovimin e qendres historike!

 

Qendra Historike e Vlores po rijetezohet duke u shendrruar ne nje vlere tjeter te shtuar per turizem dhe ne nje destinacion atraktive dhe terheqes kulturor. Punimet jo vetem ne fasade do te perfshijne rrjetin inxhinierik e ate te ujesjellesit, me qellim qe kjo te kthehet ne qender komerciale turistike.  Ky projekt behet i mundur fale bashkepunimit teknik dhe financiar me Fondacionin Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim, sipas te njejtit model me te cilin eshte punuar per rijetezimin e Pazarit te Korçes, te Krujes dhe Gjirokastres.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist