“Vado in Albania” shkruan per Saranden turistike

Written by on 20/04/2018

“Vado in Albania” shkruan per Saranden turistike

Fama e Shqiperise vazhdon te rritet mes turisteve italien dhe se fundmi qyteti i Sarandes eshte vendosur midis destinacioneve te para te Mesdheut per pushimet verore te 2018. Portali i informacionit turistik mbi Shqiperine “Vado in Albania” ka shkruar se fundmi per Saranden. Sipas ketij shkrimi qyteti ofron nje numer aktivitetesh dhe atraksione qe mund te kenaqin çdo nevoje; kulture, histori, qetesi, argetim, aventura, sport dhe shtigje natyrore. Gjithashtu ne shkrim permendet fakti qe ne Sarande mund te gjenden shume plazhe me rere dhe guralece.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background