Shqiptarët “rrëmbejnë” lejet e qëndrimit në BE!

Written by on 22/05/2019

Të dhënat e fundit publikuar nga EUROSTAT ,kanë “zbuluar se një e treta e shqiptarëve kanë marrë një leje qëndrimi në një nga shtetet e Bashkimit Europian.  Greqia dhe Italia kryesojnë listën e shteteve të cilat kanë lëshuar lejet e qëndrimit, ndërkohë që pjesa tjetër përfshin Gjermaninë, Belgjikën, Britaninë e Madhe dhe Francën. Ndër arsyet kryesore të lëshimit të këtyre lejeve janë deklaruar ato familjare, shkollimi, marrja e statusit të refugjatit si edhe kërkesa për azil.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist