Shqiperia dhe Kosova nisin bashkepunimin per korridorin “Via Dinarica”

Written by on 20/04/2018

Shqiperia dhe Kosova nisin bashkepunimin per korridorin “Via Dinarica”

Shqiperia dhe Kosova nisin bashkepunimin per rigjallerimin e shtigjeve malore dhe lidhjen me korridorin “Via Dinarica”. Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe organizata simoter ne Kosove kane filluar punen per zbatimin e ketij projekti qe financohet permes fondeve IPA. Qellimi eshte perfshirja e nje numri shtigjesh te Alpeve Shqiptare ne itinerarin e Via Dinarica, tashme pjese e platformes globale per turizmin malor, i cilesuar nga revista National Geographic Traveler ne vitin 2017 si nje nder vendet me te mira per t’u vizituar. “Via Dinarica” vleresohet ne Planin Kombetar Sektorial te Turizmit te Alpeve Shqiptare si nje nder itineraret turistike me te rendesishme qe duhet zhvilluar.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background