Tarifat globale të bagazheve me shifra marramendëse!

Written by on 07/05/2019

 

 

Sipas të dhënave globale, tarifat e bagazheve po arrijnë shuma marramendëse. Vetëm për vitin 2018, kjo shumë ka kapur shifrën e 83 miliardë eurove. Ky vlerësim i “Global Car Travel”, identifikon bagazhet si komponent të rëndësishëm të të ardhurave të linjave ajrore. Politika e rreptë e tarifave të bagazheve janë shenja kryesore të transportuesve me kosto të ulët dhe përformancë të lartë.

People taking taxi from an airport and loading carry-on luggage bag to the car. Luggage on the city street. Travel concept.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist