“Turizmi dhe transformimi digjital” tema e Dites Boterore te Turizmit!

Written by on 27/09/2018

 

Sot shenohet Dita Boterore e Turizmit. Ne kete dite shtete te ndryshme te botes nen kujdesin e Organizates Boterore te Turizmit organizojne aktivitete ndergjegjesuese mbi rolin e rendesishem qe turizmi ka per te gjithe vendet ne aspektin social, kulturor, politik dhe ekonomik. Kete vit vendi prites i Dites Boterore te Turizmit eshte Budapesti ne Hungari, nje vend qe ka implementuar se fundmi teknologjine ne favor te zhvillimit te turizmit. Tema e ketij viti per Diten Boterore te Turizmit eshte “Turizmi dhe transformimi dixhital”. Rendesia e teknologjise dixhitale ne turizem, krijimi i mundesive per inovacion dhe pergatitja e sektorit per te ardhmen jane temat ne qender te diskutimeve ne Diten Boterore te Turizmit kete vit . Edhe ne Shqiperi kete vit jane marre iniciativa te ndryshme per te mbeshtetur turizmin nepermjet teknologjise dhe dixhitalizimit te disa sherbimeve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist