Gjirokaster, nisin punimet per rehabilitimin e Qafes se Pazarit

Written by on 27/09/2018

 

Kane nisur punimet per rehabilitimin e Qafes se Pazarit ne Gjirokaster. Sipas Fondit Shqiptar te Zhvillimit, siperfaqja qe do te trajtohet eshte 5290 m2 dhe nderhyrja do te preke te gjitha rrjetet infrastrukturore nentokesore. Nderkohe, per tete sheshet sipas projektit parashikohet mobilimi urban me stola druri, çezma publike, panele informuese, vende per biçikleta si dhe gjelberim me lule e bime dekorative.Investimi po kryhet ne kuader te programit ‘Per Zhvillimin e Integruar Urban dhe Turizmit’, qe FSHZH zbaton prej viti te kaluar ne bashkepunim me Ministrine e Infrastruktures, Ministrine e Kultures, Turizmi dhe bashkite Gjirokaster, Berat, Permet e Sarande.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist