Bicikleta qe pedalon edhe ne uje

Written by on 26/09/2018

 

Per çiklistet te cilet nuk duan te ndalen me pedalim vetem ne toke, tani ata mund te vazhdojne edhe me nje sport ujor. Nje zgjidhje e re dhe e padegjuar deri me tani, tashme eshte ne dispozicion. Nga prodhuesit ajo eshte quajtur Shuttle Bike dhe eshte bicikleta e pare qe mund te perdoret edhe ne toke por edhe per te pedaluar ne det. Ne thelb, kjo pajisje eshte nje çante portative qe konverton biçikleten tuaj te rregullt ne nje biçiklete ujore / me pedale qe ju lejon te kaloni lumenj dhe liqene. Kit Shuttle Bike Kit, me te gjitha pjeset e tij, vjen ne nje çante shpine ne dukje te vogel qe mban brenda dy minidysheke te pershtatur per mjetin te cilat mund te mbushen me ajer te vendosen tek gomat e bicikletes dhe te perdoren per lundrim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist