Tregu muzikor me rritje, muzike dixhitale ze me shume se gjysmen e tregut!

Written by on 28/04/2018

Tregu muzikor me rritje, muzike dixhitale ze me shume se gjysmen e tregut!

 

IFPI publikoi raportin e pervitshem me te dhenat per tregun muzikor boteror. Duke se muzika dixhitale perfaqeson me shume se gjysmen e tregut, nderkohe disa sektore dixhitale kane pesuar renie. Tregu i muzikes po perjeton nje situate pozitive pas me shume se nje dhjetevjeçari shume te veshtire, dhe ky si rezultat i platformave streaming. Sipas te dhenave, te ardhurat totale nga streaming jane rritur me 41,1% fale 176 milione perdoruesve me pagese. Kjo rritje shenohet per te tretin vit radhazi pas 15 vitesh te veshtira. Per here te pare, muzika dixhitale ne te gjitha format e saj, perfaqeson 54% te te ardhurave, me shume se gjysma e gjithe tregut muzikor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist