Të vetëpunësuarit janë më të lumtur!

Written by on 22/03/2018

Pas nje studimi me 5000 punonjes, nje grup kerkuesish britanike arriten ne perfundimin se ata qe ishin te vetepunesuar ne sektore te ndryshem, ishin po ashtu persona me te suksesshem ne karrieren e tyre dhe ndiheshin me te kenaqur me kontributin e tyre profesional.Ne kohen e sipermarrjes dhe freelancing, tendenca e vetepunesimit eshte rritur ndjeshem ne vitet e fundit. Ekspertet shpjeguan se profesionistet e lire marrin me shume kenaqesi, pasi mendojne se shperblimet jane fryt i perpjekjeve te tyre individuale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist