Skype po bashkepunon me TripAdvisor!

Written by on 22/03/2018

Skype po bashkepunon me TripAdvisor!
 
Skype tashme eshte bashkuar me TripAdvisor dhe perdoruesit mund te dergojne planet e udhetimit apo keshilla direkt nga aplikacioni pa dale jashte tij. Ne te njejten kohe ne Skype eshte integruar edhe StubHub qe eshte nje platforme per bileta eventesh sportive dhe koncertesh qe lejon perdoruesit te shfletojne dhe shperndajne evente te ndryshme. Pra ju mund te kerkoni hotele, restorante dhe destinacione te ndryshme e me pas t’i shperndani ato edhe me miqte tuaj.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist