Kanadaja rekord turistesh, 20.8 milione!

Written by on 22/03/2018

Kanadaja rekord turistesh, 20.8 milione!

Mbi 20 .8 milione turiste kane vizituar Kanadane gjate vitit 2017. Shifrat qe jane me te lartat e arritura ndonjehere per kete destinacion jane beret e ditura nga Statistics Canada, organizata e te dhenave statistikore ne kete vend. Vec rritjes se numrit te turisteve ka pasur edhe shtim te volumit te fluturimeve ne aeroportet kanadeze me 7% me shume sesa viti 2016. Turistet kane shtuar netqendrimet ndersa atraksionet e preferuara turistike kane qene qytetet e medha , pasurite e trashegimise kulturore si dhe parqet natyrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist