Shume shpejt makina te prodhuara nga printera 3D!

Written by on 21/03/2018

Printimi 3D ka filluar te jete i perdorshem per shume produkte, tashme edhe per makinat. Konsumatoret pas vitit 2019 do te kene mundesine te blejne makina elektrike te prodhuara ne mase ne printera 3D per vetem 10.000 dollare. Kompania italiane X Electric Vehicle do te bashkohet me Polymaker, nje prodhues materialesh printimi 3D per te bere LSEV, e cila do te jete makina e pare e prodhuar ne mase 3D. Kompania thote se deri tani ka marre me shume se 7000 porosi per makina nga sherbimi postar italian.Makinat arrijne te kryejne deri ne 70 kilometra ne ore dhe kane nje limit ne 150 km.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist