Instagram me nje opsion te ri

Written by on 21/03/2018

Tashme Instagram po zgjeron opsionin e saj te blerjeve online ne shume shtete.Gjigandi i medias sociale do t’i lejoje bizneset te etiketojne produktet ne postimet e tyre.Ky opsion i ri gjithashtu do t’i lejoje bizneset te shtojne opsionin “Shop” ne profilet e tyre si dhe te mbledhin te dhena se sa njerez po i shohin produktet e tyre permes Instagram.Fillimisht opsioni i ri u lançua ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes vitin e kaluar por tashme eshte perhapur ne shume shtete, te tilla si: Franca, Spanja, italia, Brazili, Australia dhe Mbreteria e Bashkuar. Sipas te dhenave nga Instagram me shume se 200 milione njerez vizitojne çdo dite profilet e biznesit ne aplikacion por vetem 1 e treta e tyre ndjekin kompanite qe po shfletojne.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist