Shteti qe do heqe vizat dhe do njohe diplomat universitare te shqiptareve.

Written by on 13/04/2019

Gjate zhvillimit te samitit zhvilluar ne Dubrovnik mes vendeve te Europes Juglindore dhe Kines, kryeministri i Shqiperise z. Edi Rama zhvilloi nje takim bilateral me kryeministrin e Republikes popullore te Kines dhe i kerkoi mundesine e përshpejtimit te procedurave per heqjen e vizave mes dy vendeve, qe do te nxiste jo vetëm rritjen e numrit të turistëve kineze në Shqipëri, por edhe rritjen e shkëmbimeve tregtare mes dy vendeve. Kreu i qeverise kineze premtoi ndërmarrjen e hapave të nevojshme për heqjen e vizave si dhe njohjen e ndërsjellët të diplomave universitare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist