Shqiptarët po martohen të rinj!

Written by on 14/06/2019

 

 

Sipas publikimit të fundit të INSTAT,  gjatë vitit 2018 është rritur ndjeshëm numri i martesave. Shqiptarët kanë vendosur të martohen më të rinj. Mosha e djemve dhe vajzave që martohen ka shënuar rënie. Sipas të dhënave martesa te gratë realizohet deri në moshën 24 vjeç, ndërse për burrat në moshën 29 vjeç. Përqindja  e martesave të vajzave në moshën 15 deri në 17 vjeç është e ulët, ndërsa shënon vlera në rritje martesa e moshës 18 dhe 19 vjeç


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist