Shqipëria në sytë e dy blogerëv-e kolumbianë

Written by on 22/04/2019

 

Dy blogerë te njohur kolumbianë, Lina dhe Andres i kanë kushtuar një reportazh fantastik Shqipërisë, pasi e përshkuan atë nga veriu në jug. Në blogun e tyre “Renunciamos y Viajamos” ata e vlerësojnë Shqipërinë si xhevahirin e Ballkanit. Ashtu si Kolumbia, Shqipëria është e mbuluar nga një mantel, nën të cilin qëndron një vend plot me xhevahire për t’u zbuluar. Vetëm ata që guxojnë, do të kenë mundësinë të shijojnë koktejlin që u ofrohet vizitorëve në shenjë mikpritjeje, të eksplorojnë pasurinë historike dhe bukurinë e pashembullt natyrore të këtij vendi, pershkruajne dy turistet kolumbiane Shqiperine ne blogun e  tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist