Kujdes, në bregdet priten erëra të forta

Written by on 22/04/2019

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka njoftuar se gjatë ditës së sotme dhe të nesërme, 22-23 Prill do të ketë përkeqësim të motit pranë bregdetit. Sipas njoftimit bregdeti ynë do të përfshihet nga era me drejtim jug-lindje. Drejtoria e Përgjithshme Detare ka kërkuar bashkëpunimin e te gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, për të marre të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritje e gatishmërisë së ekuipazhit në mjetet lundruese. Njoftimi bëhet me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist