Shqipëria me dëshirën për të qenë në BE, ky është shteti që mund të përfundojë jashtë unionit!

Written by on 18/12/2019

Polonia mund të përfundojë jashtë Bashkimit Europian, për shkak të planeve nga nacionalistët në pushtet për miratimin e disa ligjeve që prekin sistemin e drejtësisë.Gjykata Supreme e Polonisë tha se planet janë në kundërshtim me ligjin europian dhe do të përkeqësojnë  tensionet ekzistuese midis Brukselit dhe partisë në qeveri në Poloni. Edhe pse Polonia ka thënë se reformat janë të nevojshme për ta bërë sistemin më efikas , hetimet mund ta çojnë në pezullimin e të drejtave të votimit në BE.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist