Samsung mbyll fabriken e celulareve ne Kine!

Written by on 12/12/2018

“Samsung do te pezulloje veprimtarine ne nje nga fabrikat e saj te telefonise celulare ne Kine.” Keshtu u shpreh nje zedhenese e kompanise gjate dites se sotme.Ne mes te shitjeve ne renie dhe rritjes se kostove te punes ne Kine gjate viteve te fundit, Samsung ka perqendruar investimet e saj kryesore ne pajisjet e prodhimit ne Vietnam dhe Indi. Kompania nje fabrike te telefonave kinez ne Huizhou, ne provincen jugore te Guangdong. Samsung Electronics do te pezulloje te gjitha veprimet ne nje nga fabrikat e saj te telefonise celulare ne Kine. Perveç fabrikes ne qytetin e Tianjin, ne verilindje te Kines, e cila eshte duke u mbyllur, Samsung ka nje fabrike tjeter te telefonave kinez ne Huizhou, ne krahinen jugore te Guangdong.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist