Rusia ndalon perdorimin e smartphone nga ushtaret

Written by on 20/02/2019

Rusia ndalon perdorimin e smartphone nga ushtaret

Parlamenti i Rusise amendoi nje ligj qe ndalon ushtaret qe te mbajne smartfone
ndersa jane ne detyre per shkak te frikes se spiunazhit. Personelit ushtarak rus
gjithashtu i eshte ndaluar te postoje informata ne internet mbi aktivitetet e
tyre.Legjislacioni ishte i nevojshem pasi personeli ushtarak paraqet nje interes te
veçante per sherbimet speciale te qeverive te huaja, terroristeve dhe organizatave
ekstremiste. Legjislacioni ne menyre specifike ndalon personelin ushtarak nga
“pajisjet elektronike personale” qe mund te ruajne foto ose video ose per t’u
perdorur per vendndodhjen gjeografike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist