Apple: Ndryshimet klimatike do te rrisin shitjet e iPhone

Written by on 20/02/2019

Apple: Ndryshimet klimatike do te rrisin shitjet e iPhone

Rreziqet qe vijne nga ndryshimet klimatike do te kene ndikim shkaterrues ne
shume sektore por tek kompanite e prodhimit te smartphoneve duke se do te kene
efekt te kundert. Per Apple, ndryshimi i klimes mund te nenkuptoje me shume
perdorues besnike ndaj kesaj marke dhe nje kerkese me te larte per iPhone. Ky
eshte nje nga perfundimet e nje raporti te Apple mbi aktivitetin e tij, i publikuar
nga CDP, nje organizate jofitimprurese, e cila mbledh informacione nga
kompanite mbi ndikimin e tyre ne mjedis. Apple shkruan ne raport se situatat e
renda meteorologjike mund te rrisin kerkesen per iPhone. Pajisjet mobile mund te
veprojne si nje rrjet komunikimi jetik ne situata emergjente ose te
jashtezakonshme”. “Mund te sherbejne si nje elektrik apo si nje alarm, mund te
japin udhezime per te dhene ndihmen e pare, mund te sherbejne si radio dhe mund
te karikohen dhe te zgjasin shume dite nepermjet baterive te makinave”. Sipas
Apple me kalimin e kohes, per shkak te situatave te ndryshme meteorologjike,
kerkesa per pajisje te besuara pritet te rritet dhe duhet te jemi te pergatitur ndaj çdo
te papriture ne fushen e sigurise personale dhe per shpetimin e njerezve te dashur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist